Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس کمیسیون عمران مجلس از ارسال گزارش کمیسیون متبوع خود به قوه قضاییه جهت برخورد قانونی با متخلفان ریزش ساختمان متروپل آبادان گفت: شهرداری آبادان و نظام مهندسی در حادثه متروپل بیشترین تخلف را داشتند.
به گزارش سرویس اجتماعی خبرگزاری آریا، محمدرضا رضائی کوچی رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در خصوص آخرین وضعیت رسیدگی به تخلفات ساختمان متروپل آبادان گفت: گزارش کمیسیون عمران از حادثه ریزش ساختمان متروپل آماده و تقدیم هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ارسال شده که هفته جاری در صحن علنی مجلس قرائت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: از ابتدای کار در انتخاب مشاور و ناظر پروژه کوتاهی صورت گرفته  چرا که فرد و شرکت مذکور صلاحت کافی نداشته و مجوز آن نیز غیرقانونی بوده است. همچنین در حین ساخت و ساز نیز ناظرهای متعددی تغییر کردند و علی رغم ارائه گزارش وضعیت نامناسب ساختمان متروپل به شهرداری آبادان، این مجموعه توجهی به تخلفات نکرده است و همچنین مسئولان در رده های مختلف نیز که از این وضعیت اطلاع داشتند، در انجام وظایف خود کوتاهی کردند.
وی با اشاره به مصران اصلی حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان تاکید کرد: از نظر کمیسیون عمران مالک ساختمان تخلفات فراوانی داشته و شهرداری و سازمان نظام مهندسی نیز علی رغم مشهود بودن تخلفات در حین ساخت، کوتاهی کرده و به تخلفات توجهی کردند. از طرفی انتظار داشتیم وزارت راه و شهرسازی نیز به عنوان ناظر عالیه و منطقه آزاد نیز به عنوان متولی مدیریت عمرانی در منطقه آزاد آبادان به این موضوع ورود کرده و وظایف قانوین خودشان را انجام می‌دادند که متاسفانه آنها نیز کوتاهی کردند.
رئیس کمیسیون عمران مجلس عنوان کرد: گزارش کمیسیون عمران در خصوص ریزش ساختمان متروپل تقدیم هیات رئیسه مجلس شده و یک نسخه آن نیز به قوه قضاییه ارسال شده تا با متخلفان برخورد شود. از نظر ما در کنار مالک، شهرداری آبادان و سازمان نظام مهندسی بیشترین تخلف را داشتند و البته دستگاه‌های ناظر نیز به وظایف خودشان به خوبی عمل نکردند.

بلاتکلیفی سازه باقیمانده متروپل
سازه باقیمانده متروپل، همچنان بلاتکلیف مانده و خبری از آغاز تخریب آن نیست.
ادامه تخریب سازه غول پیکر 45هزار متری که حدود دو ماه و بیست روز پیش بخشی از آن فرو ریخت و براساس آمار رسمی جان 43 نفر را گرفت، متوقف شده است.
پس از گذشت حدود دوهفته از فاجعه وخروج پیکر جانباختگان از زیر آوار، تصمیم گرفته شد بقایای سازه تخریب شود تا هرچه سریع تر کسبه اطراف متروپل کسب وکارشان را از سر بگیرند، منطقه آزاد اروند نیزبه عنوان کارفرمای این طرح انتخاب و قرار شد عملیات تخریب در مدت حدود 3 ماه انجام شود. اما کار آن طور که باید پیش نرفت.
براساس وعده های مدیرعامل موسسه اروندان زیر مجموعه قرارگاه خاتم الانبیاء قرار بود ابتدای مردادماه کار تخریب سازه آغاز شود اما تاکنون خبری از تخریب  نشده است.

پاسخ وزیر کشور به تعیین تکلیف متروپل
وزیر کشور گفت: متروپل آبادان از وضعیت بحران خارج شده است.
وزیر کشور در مورد تکلیف متروپل گفت: متروپل از وضعیت بحران خارج شده و بحرانی نیست و تنها ساختمانی است که در اختیار منطقه آزاد است و آن‌ها نیز قراردادی بستند، اما مطالعات برای نحوه‌ تخریب قدری طولانی شد. البته یکسری دستورات از حیث دادستانی که باید پیش بینی‌هایی انجام می شد و فکر کنم که طبق گزارش دوستان آماده اند تا مراحل نهایی را آغاز کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: متروپل آبادان ساختمان متروپل آبادان ریزش ساختمان متروپل کمیسیون عمران منطقه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۴۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک از شناسایی ۵۰ سازه ناایمن در اراک خبر داد و گفت: همچنین برخی از ساختمان‌های در حال ساخت ایمنی مورد نیاز را رعایت نمی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، سید وحید میرنظامی ظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهر اراک از فقر تفرجگاهی رنج می‌برد به همین دلیل سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان و امسال هم به همین میزان اعتبار برای موزه تنوع زیستی اختصاص یافته است‌.

وی با بیان اینکه شورا در این دوره نگاه تخصصی دارد و مسائل را به صورت تخصصی مورد بررسی قرار می‌دهد افزود: یکی از مواردی که مورد انتقاد و پیگیری این دوره از شورای شهر قرار دارد، فقر نیروی انسانی متخصص در شهرداری اراک است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: اگر با این رویه عمل کنیم شهرداری‌ها از نیروی متخصص و کارآمد تهی می‌شود.

میرنظامی با بیان اینکه آزمون استخدامی شهرداری از سال ۱۳۹۲ برگزار نشده است گفت: در سال‌های گذشته نیروی انسانی از مجاری مختلف وارد این نهاد شده‌اند، شهرداری اراک نیاز به نیروی کارآمد و متخصص دارد.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره شورا موضوع آلودگی شهر اراک در جلسه‌های مختلف پیگیری و صدای مردم به گوش مسئولین رسانده شد.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه اعضا شورا به عنوان نمانده مردم همه تلاش خود را برای رساندن دغدغه مردمی به کار گرفته‌اند گفت: شورای ششم اسلامی شهر اراک، علاوه بر انجام برنامه‌های ترسیم شده خود، عملیاتی کردن اقدامات انجام نشده از دوره‌های قبل را عهده دار شده است.

میرنظامی از شناسایی ۵۰ سازه ناایمن در اراک خبر داد و افزود: همچنین برخی از ساختمان‌های در حال ساخت ایمنی مورد نیاز را رعایت نمی‌کنند.

وی تاکید کرد: پاساژهای اسلامی، فردوسی و طلا از جمله مراکزی هستند که به ایمن‌سازی نیاز دارد، البته این مهم توسط اعضا از دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: ساماندهی قراردادهای شهرداری، صیانت از حقوق مردم، سنددار کردن املاک شهرداری از جمله اقدامات این دوره از شورا است.

میرنظامی، یکی دیگر از اقدامات شورای ششم شهر اراک را تکمیل و افتتاح بزرگترین و مجهزترین زورخانه غرب کشور برشمرد.

وی تصریح کرد: وجود مشکلات کشتارگاه اراک، ناشی از بی مسئولیتی این واحد تولیدی در قدیم بوده اما در شورای ششم، پیگیری لازم در مباحث بهداشتی و پساب انجام شده است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه همه صنایع آلاینده عوارض پرداخت نمی‌کنند خاطر نشان کرد: تعدادی از این صنایع شناسایی نشده‌اند اما اغلب صنایع آلاینده شناسایی شده تنها نیم درصد پرداخت عوارض دارند، در صورتیکه عوارض آلایندگی از نیم تا یک و نیم درصد است.

میرنظامی ادامه داد: اداره‌کل حفاظت محیط زیست باید این موضوع را بررسی و صنایع را ملزم به پرداخت حق واقعی عوارض آلایندگی کند.

کد خبر 749845

دیگر خبرها

  • تخریب منزل مسکونی با سازه چوبی در پیشوا/۴نفر مصدوم شدند
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز و آزاد سازی سواحل نور
  • تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز و آزاد سازی سواحل شهرستان نور
  • تخریب ساختمان‌ در منطقه جنگلی توسکستان گرگان
  • بیکاری جوانان از مهم‌ترین معضلات آبادان است
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد
  • تخریب قلعه «هری‌پاتر» در اوکراین (+عکس)
  • ۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است